10 ianuarie 2013

To do list...


     Spre deosebire de alţi bărbaţi care nu au nimic de pierdut eu chiar am ce să pierd. Am pentru ce să mă ascund şi să fiu discret! Şansele să te intalneşti cu cineva cunoscut sunt foarte mari şi din acest motiv trebuie luate masuri de precauţie dacă vrei să îţi păzeşti pielea. Chiar şi acolo unde te aştepţi mai puţin poţi da peste cineva care să te salute şi să îţi strice toata ziua. N-am fost niciodată un bărbat care să se sperie repede, dar anumite momente îmi produc palpitaţii trebuie să recunosc.

     Deci cum o fac, cu cap şi până la cap?
     În primul rand îmi împart timpul între vânatoare şi cules. Vânatoarea se desfasoară aşa cum ar trebui în afară iar culesul înauntrul... casei. Într-un business ca acesta trebuie să îmi păstrez mereu sângele rece. Orice răspuns dat aiurea mă poate costa, iar o suspiciune adunată cu altele se poate transforma în timp într-o vâltoare din care nu o să mai pot ieşi.
     De-a lungul timpului mi-am făcut o lista cu lucruri pe care nu trebuie să le uit:

     1. Familia trebuie pusă mereu pe primul loc! Sunt responsabilităţi pe care trebuie să mi le asum înaintea plăcerilor de moment. 
    2. Încerc să nu mă îndragostesc, şi evit să se îndragostească cineva de mine! Cele mai îmbarligate şi mai complicate situaţii de aici pornesc. Să mă îndragostesc eu nu e chiar atât de periculos , dar în momentul în care se întamplă ca cealalta persoană să o facă e o situaţie pe muchie de cuţit. De aceea nu îmi dau niciodată  numele real sau spun cu ce mă ocup. Discuţiile trebuie să se limiteze mereu la lucruri stricte, generalităţi şi sex.
     3. Nu amestec lumile. Singurul lucru în comun pe care le au aceste două lumi sunt eu însumi, iar eu nu le pot trăi pe amândouă simultan. Trebuie demarcate clar, pe una o las la uşa de la intrare în casă, iar pe cealalta o iau în momentul în care am ajuns înauntru. Nu am niciun fel de şansa altfel.
      4. Trebuie să fiu mereu atent. Un buchet de flori, o cutie de bomboane sau o şampanie o dată pe saptamană vor alunga mereu urmele barbaţilor de pe cămaşile mele.
     5. Obligatoriu două telefoane, unul cu dual sim: persoanal şi job pentru lumea 1 , celălalt doar pentru lumea 2. În afara biroului sau în timpul delegaţiilor cele două telefoane nu se întalnesc niciodată. Simplu... nu vreau sa fiu deranjat noaptea când fac dragoste cu soţia mea.
     6. Fiecare aventură implică automat şi o plată care trebuie facuta neapărat cash. Nu ar fi drăguţ ca întamplător soţia să tragă o privire peste vre-un extras de cont în se vede clar negru pe alb că în mijlocul zilei am închiriat o cameră la nu ştiu ce hotel.    
    7. Îmi aranjez lucrurile astfel încat să nu dau rateuri nici într-un pat şi nici în celălat. Pentru cine ştie, cunoaşte ce însemna o nevastă nesatisfacută, iar în celălalt pat ramane mereu orgoliul de mascul.
     8. Încerc să nu mă încurc niciodată cu minori, dacă vreodată nu sunt sigur o las baltă din motive uşor de înteles. 
       9. Sper că nu trebuie să mai mentionez şi de prezervativ, right?

     Care este terenul meu de vânătoare?
     În primul rând site-urile de profil, ocazional cluburile gay la cel puţin 150 de km de casa, saunele la ieşirile în strainatate şi cam atât
     De obicei nu îmi încurc iţele decât cu persoane bisexuale sau căsatorite, dar în ultimii ani au existat şi excepţii în care am ieşit din tipar în momentele în care vroiam să mă mai aşez în câte o aventură prelungită pe cateva luni. Ieşirea din ciub se făcea când începea să devină al naibii de periculos şi de confortabil.  Din când în când îmi mai cade cu tronc câte un puşti , pe care îl susţin puţin până se pune pe picioare. Nu plătesc pentru sex, plătesc pentru confortul şi siguranţa mea, şi in plus mereu mi-a plăcut ca cineva să depindă de mine.
     Este o înţelegere tacită între două persoane, eu contribui cu partea financiară el nu se întinde mai mult decât îi permite patul cu întrebari, pretenţii şi socoteli. Situaţia asta îmi convine cel mai mult şi ma pune în pericol cel mai putin. Dar şi o situaţie atât de convenabilă nu poate să ţina la nesfârşit, fiecare are viaţa lui, şi pretenţiile ni se schimbă mereu de la o zi la alta..

8 comentarii:

  1. patetic!

    traiesti in minciuna si te scalzi zilnic in mocirla temerilor si a dublei identitati.

    trist si demn de dispret!

    RăspundețiȘtergere
  2. Lasand la o parte daca e bine sau rau ceea ce faci... imi place stilul tau. Poate ca nici macar nu esti real, dar sunt curiosa sa vad incotro merge firul povestii

    RăspundețiȘtergere
  3. Patetic ?...de ce ?
    Pentru ca a vrut o sotie ? un copil ? o familie ?
    Atata timp cat stie ce face si le face curat si in ordine este strict treaba lui.
    Tu ce ai fii facut in locul lui ?
    fiecare traim in minciuna in viata de zii cu zii, unele mai mare, unele mai mici

    RăspundețiȘtergere
  4. Poate va opriti din a judeca pe altul si incercati sa va vedeti pe voi insiva, la interior !? (cei care judecati sau emiteti judecati de valoare

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place cum te-ai gandit la toate, dai idei bune :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Placut blog-ul tau, ma rog releva si unele fatete ma putin ortodoxe, pana la urma tu platesti tinerii sa faca sex cu tine, .....te contrazici cand zici ca preferi bi casatoriti ( ar fi prea plicticos, probabil):))
    Am trecut si eu prin experientele tale, poate esti tu mai calit, eu am patit si ceva sentimental, m-am legat de unul din parteneri dar am avut puterea sa ies din combinatie.
    Tu pari mai pragmatic si e bine si normal sa fi asa.
    Astept noi postari.

    RăspundețiȘtergere
  7. Esti un tip foarte calculat, ceea ce este foarte bine, dar te-ai intrebat vreodata daca nu cumva la un momentdat tu, nu te vei satura sa duci o viata atat de complicata? Adevarul este ca, toti facem alegeri in viata, cel mai rau este sa traim cu ele :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Este extrem de interesant blogul tău...felicitări!...La mai multe postari .

    RăspundețiȘtergere