14 ianuarie 2013

Consecinţe...

     La un singur click pe google cu două cuvinte cheie mi se deschid zeci de pagini unele mai incredibile decât altele.
     Cuvintele cheie care ar putea să zdruncine din temelii familii întregi, care ar aduce panică, şocuri nu la 220 V dar destul de puternice încat să producă distrugeri de proporţii, lacrimi şi despărtiri? Care sunt aceste cuvinte? Bisexual căsatorit ...evident. 


     Cea mai tristă parte din toata povestea asta este faptul că anumite cucoane întreabă pe diferite site-uri ce sa facă cu barbaţii lor. Păi ce să mai faci mami? Faptu-i consumat. Îi place ce-ţi place şi ţie !
     Într-una din zile am trecut în revistă posibilele scenarii care s-ar putea întampla dacă soţia mi-ar afla secretul.  Dacă vreodată viaţa m-ar pune într-una dintre aceste ipostaze însemna că nu am fost destul de inteligent să îmi astup toate urmele şi va trebui să îmi asum consecinţe serioase.

     Lista scenariilor de la cele mai pesimiste la cele mai optimiste:
     1. Bagă divorţ de cum află, nu mai vrea să audă de mine,  le spune tuturor cum îmi place să mă frec cu barbaţi mă târaşte printr-un prces lung şi scârbos şi îmi ia aproape tot ce am, obţine evident custodia copilului şi mă face praf. Îmi ia ani buni ca să îmi revin...
     2. Bagă divorţ de cum află dar e prea jenată să spună cuiva ce a aflat. Stabilim de comun acord un divorţ elegant, fară surle şi trambiţe, obţine custodia copilului... şi apoi casa e a ei uşa a mea. 
     3. E prea socată ca să divorţeze, întră într-o depresie cruntă învinovaţindu-se că am căutat altceva din cauza ei, refuză să mai facem sex, devine o legumă umană. Viaţa de aici încolo ... o adevarată dramă de familie.
     4. Mă are la mană şi îsi negociază viaţa stabilindu-şi propriile reguli. Eu tac mâlc şi accept tot ce îmi cere. Rămânem împreună de dragul copilului, şi de frică să nu spună cuiva ceva,  o susţin financiar ca şi până acum, refuză să mai facem sex ba mai mult îşi găseste un amant. Relatia viitorului, invelis briliant, interior putred.
     5. Deschidem relatia. Fiecare cu treaba lui, atâta timp cât ne îndeplinim obligaţiile familiale. Nu ne vom cere niciodată explicaţii pentru ceea ce facem atâta timp cât suntem discreţi şi prudenţi. Va rămane secretul nostru iar din afară vom părea cel mai fericit cuplu care a existat vreodată.
     6. Îmi dă o şansă, susţinând că e ceva genetic care se poate controla şi în timp ... stinge. Mă obligă la zeci de ore de terapie psihologică şi îmi dă un termen limită să mă întorc pe calea cea bună. Conştient că nu există leac pentru aşa ceva, voi face tot ce îmi cere ca să îi demonstrez că nu vreau să o pierd.
     7. Mă iubeşte şi mă iartă. Mă va face să îi promit că nu voi mai avea niciodata aventuri cu barbaţi, şi mă va crede pe cuvant.  
     8. Mă întelege perfect susţinând că şi ea a avut dintotdeauna porniri bisexuale pe care nu şi le-a explorat înca. Vom face sex în trei şi în patru şi nu o voi mai înşela vreodată.

     Pentru ultimul scenariu ar trebui să mă dau singur în judecată pentru că nu tratez realitatea corespunzator şi că la imaginarea lui m-am inspirat dintr-un roman mult prea siropos şi ireal. 

     Ma ridic de la birou şi mă uit pe fereastra care dă spre o zonă pietonală. Mă întreb oare câţi barbaţi de acolo sunt bisexuali, câţi dintre ei mai sunt şi căsătoriţi. Să fie oare zece?  Câţi dintre ei îşi mint soţiile? Opt?  Câţi nu se întorc chiar acum spre casă de la amanţi? Cinci? Câţi vor fi prinşi odată şi odată? Trei?  Câţi se vor opri vreodată din ceea ce fac? ...
     Cazut pe ganduri mă întorc la treaba...

5 comentarii:

  1. Interesant! Suntem in aceeasi situatie. Cred ca pe mine m-ar ierta, poate ar rade de mine, poate m-ar santaja, dar m-ar ierta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai bine sa nu te gandesti la posibilitatea asta. Oricum cu toate masurile de precautie pe care am vazut ca le iei nu cred sa se intample.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cel mai bine este sa nu ajungi in nici una din situatiile imaginate, oricum esti un tip organizat si metodic. Oare asa faci si sex :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai bine de mine.I-am zis fix de la inceputul relatiei si a fost de acord cu latura mea.Cu o rugaminte din partea ei.Sa nu-i cer niciodata voie sa ma duc sa fac sex cu un barbat.Sa fac pur si simplu fara sa stie.Motivatia? NU suporta sa ma stie ca o insel nici macar cu unu...

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt in aceasi situatie...asta e, personal prefer sa fiu un bun administrator de situatie/resurse decat sa pierd...fara a ma mai bucura...
    Banateanul

    RăspundețiȘtergere