16 ianuarie 2013

Secetă...


     Mi-e atât de dor să ating un bărbat, să îi adulmec pielea, să îl sărut,  să îl excit, să-i simt mădularul cum îmi pulsează în palmă, să îl masturbez privindu-l în ochi, şi apoi să-l pătrund...
     Cu gandurile  acestea încolţindu-mă , intrasem ieri dimineaţa în birou. În definitiv anul acesta nu avusesem nicio aventură şi eram deja la mijlocul primei luni. Mai am puţin şi o sa îmi ies din mană, voi expira pe raftul cu produse de lux şi mă voi baga singur la reciclat. 

      Sunt anumite zile, în care nu mă pot controla. Uneori mă văd din exterior ca un vampir flămând care nu cauta sange, dar cu siguranţa caută bărbati. E ceva mai puternic decat mine care nu îmi dă pace o pornire care nu mă lasă să fiu pur şi simplu. Ea e cea care mă mână mereu la razboi, un razboi între bine şi rău, corect şi incorect, moral şi imoral.   
      
     Din  primul moment în care am muşcat din frunctul interzis n-a mai fost cale de întoarecere, căci toate drumurile înapoi mi s-au închis instantaneu fie că am vrut să cred asta sau nu… în schimb în faţa mi s-au deschis o multitudine de alte drumuri, toate prinse în riscuri şi incertitudini stranii. Din momentul în care am simtit savoarea buzelor primului bărbat gura mi s-a umplut de otrava, un soi de otrava în lipsa careia intru mereu într-un sevraj… şi din păcate singurul remediu pentru acest sevraj este mai mult! 
Am luat telefonul 2 la cercetat. Variantele fără risc, sunt puţine şi nu foarte interesante dar ghidându-mă după zicala: "Pe vreme de furtună orice port e bun", am încercat totusi să îmi aranjez ceva.
Îl sun pe Lucian, 28 de ani bisexual, relaţie serioasă, urmează să se însoare anul acesta, riscuri spre zero, dar nu îmi răspunde. Mă sună el dupa vreo jumătate de oră în care nu am făcut altceva decât să îmi revizuiesc opţiunile dar îmi spune că nu este în oraş.
Alex... nu-i răspunsesem la mesajul de vineara trecută, dar ar fi fost o opţiune bună de moment. Vorbim dar nu poate să ne vedem, doar mâine dacă vreau. Îi spun că o să mai vorbim şi vom vedea dacă stabilim ceva.
Ultima varianta, Bogdan ... un tip la fel de căsătorit ca şi mine, dar care cu greu poate să plece în timpul zile de la muncă. Îmi încerc şi aici norocul dar aşa cum prevăzusem.. nu putea decât atunci cand eu ar fi trebuit să fiu deja acasă. Nevastă-sa lucra de noapte... În câteva secunde de pauza la telefon calculez cât timp mi-ar lua să ajung la el, timpul pentru sex, timpul de întoarecere ... dar rezultatul dă cu rest şi devine mult prea riscant şi nu e cazul să îmi fortez norocul acasă. Îi spun că rămane să mai vorbim.
Mă gandesc tot mai serios că acum e momentul să mă lansez într-o aventura de lungă durată, să îmi iau un amant, să îi inchiriez un apartament şi să scap de durerile de cap când vine vorba de sex.  Mi-am bifat acest gând ca prioritate pentru urmatoarele săptamani.
Se părea ca azi, soarele nu era de partea mea ca sa mă lase sa întrevad ceva... dar setea era atat de puternică încat îmi producea o erecţie dureroasă doar cand mă gândeam pentru o fracţiune de secundă la cum ar fi să ating acum un bărbat. Îl văd în faţa mea, stând stană de piatra îmbracat la sacou, cu o cravată neagră de care trage lasciv într-o parte. Se sprijină de marginea biroului meu îsi desface fermoarul de la pantaloni şi scoate o minunaţie semierectă pe care o adulmec meticulos . O iau în  mană pana se intareşte şi apoi o sug cu atata patimă ca şi cum ar fi fost ultima din lumea asta. Se termină într-un final peste camaşa mea. 
      
     Telefonul sună şi mă smulge brutal din lumea în care plonjasem. 
   - Mâine trebuie să pleci la Brasov!   mă anunţa vocea din receptor.
    Nici că s-ar fi putut întampla mai bine de atât. Aşteptam telefonul acesta de săptamana trecută... şi voila! 
     Intru pe un site cunoscut, prieten de nădejde când vine vorba de agaţat bărbaţi îmi mut unul dintre profile pe noua mea locaţie de mâine, şi aştept. În câteva minute câteva mesaje, alte câteva minute... câteva conversaţii şi încet încet pana o sa plec de la birou o sa îmi aranjez probabil ceva decent, discret, cu alte cuvinte ...my cup of tea this time.
     Sun acasă, dau vestea şi o rog pe nevastă mea să îmi pregatească un bagaj pentru doua zile. 
     După secetă trebuie să vină şi ploaia... sau cel putin aşa se spune... 

5 comentarii:

  1. Hmm, stilul tau implica o doza mare de risc, esti constient de asta? Vad ca iti place si oralul reciproc deci esti versatil pana la urma?

    RăspundețiȘtergere
  2. Comentariile nu le fac pentru publicare, ci sunt reactia mea la ce citesc aici. Ai niste trairi normale pentru un bi tanar, eu fiind matur deja am trecut peste unele faze. Uite si ID-ul meu, poate vorbim pe mess, cand nu ai nimic de facut in deplasare ( putin probabil...:)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Multa bafta si asteptam un articol "hot" de la Brasov :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Bestial!..:D....Ar'trebui sa scrii o carte!:D...

    RăspundețiȘtergere
  5. Cum as putea vorbi cu tine pe mail sau mess? poți sa mi dai un Id sau mail?

    RăspundețiȘtergere