5 octombrie 2014

B.

  Intalnirea cu B. se desfasoara exact asa cum m-am gandit . Pranzul intr-un restaurant aproape de centrul de afaceri in care isi avea biroul , cu o mancare proasta si decor interesant, saluturi in stanga si in dreapta la cunostinele care intrau si iesau din restaurant. In definitiv eram la ora pranzului discutand "afaceri" ca doi barbati de afaceri care eram, privind pe furis unul la altul, adulmecand.


    Si pentru ca nu era cazul sa intram in substraturi despre familie sau joburi, iar sexul urma sa vina oricum m-am decis sa ii povestesc despre ultimul barbat din viata mea incercand sa omit desigur partea cu indragostitul si stergerea profilului de pe planetromeo.com probabil din dorinta de a ma aseza la doua casa a mea, sa uit cat de mult imi plac aventurile si bifurcatiile pentru ca in sfarsit am gasit un barbat cu care pot sa comunic, verbal mental si sexual.
    -Nu a fost pentru tine! imi spuse el.
   Asta vad si eu . Nu aveam nevoie de o confirmare exterioara. Am magnet la mincinosi pentru ca eu sunt un mare mincinos. Imi mint nevsata in fiecare seara cand ajung acasa si o sarut, imi mint copilul, imi mint colegii de munca postand fateta barabatului de succes cu familia perfecta cu viata perfecta, imi mint mama cand o asigur in fiecare saptamana ca sunt bine. Si de ce nu as fi? Doar nu am fost futut pe la spate de nimeni.
     -B! Daca nu ai fi fost doar activ as fi avut o relatie cu tine! Crezi ca ar fi mers?
    - Poti oricand sa stai si vom afla !Stii ca mereu am avut pasiuni pentru tine,dar cea in care mi-o tragi nu e printre ele.
Am ras amandoi in hohote si am dat noroc cu paharele.
Oricat de tentant ar fi sunat, nu pentru relatie ci pentru penetrare , am facut un pact cu mine acum multi ani ca o sa ma futa doar barbatul pe care o sa il iubesc. Si cum n-am iubit niciodata pe nimeni anii s-au scurs iar momentul magic a ramas in stand by pe ecranul unor schimbari care nu le vad neaparat rostul si sensul.
    - Vrei sa zici ca n-ai stat niciodata?
    - Am incercat de doua ori dar n-a mers.
   Decid sa nu merg mai departe in jocul seductiei, in definitiv nu vreau sa risc "prietenia" cu singurul barbat cu care m-am decis sa ma vad constant dupa ce i-am supt pula si care surpiza...este si el casatorit si cu care pot sa imi iau linistit pranzul in oras si sa imi permit luxul de a povesti povesti despre Feti Frumosi care au nevoie de noutate, diversitate si intalniri in miez de noapte cu barbati necunoscuti.

    Dupa o jumatate de ora eram la el in birou cu cafelele in fata. Ii ceruse secretarei sa nu fie deranjat pe parcursul vizitei mele si asa a si fost.
    S-a apropiat de mine si m-a sarutat in intimitatea biroului din care  se vedea in departare centrul orasului. Nu simt ca fac ceva gresit ba din contra simt cum ultima imagine kodak se sterge si in locul ei apare alta, una plina de pasiune, interzis si adrenalina. Ingenuncheaza in fata scaunului imi desface slitul si imi scoate pula afara. I-as fi putut spune sa se opreasca si sa incuie usa biroului, si ca daca el are incredere in secretarea lui eu nu am, dar n-am facut nimic pentru a spulbera suspansul momentului. Doar m-am armat si mai tare in gura lui primitoare, cu miscari de dute vino si mi-am dat intr-un final drumul.

3 comentarii:

  1. Cred ca o sa faci colectie de viagra dupa ce nu mai merge natural. In toate aceste noi aventuri de parca ai fi reincarnarea marchizului de Sade se afla un principiu gen, Like a virgin touched for the very first time... Mda doar cu cel ales, frumos dar cam imposibil. La cum iti place sa pescuiesti la doua undite, treaba aia n-are cum sa vina. Si printul era doar cu Cinderela nu si cu Anastasia in acelasi timp. Si de ar fi fost astfel tot acel pantonf nu s-ar fi spart accidental ci intre cei doi ochi ai sai. Deocamdata trage bine momeala plus cu imaginea asta de J.R care pare de neclintit in ochii unora. Dar in toate postarile tale in care iti descrii aventurile se remarca o singura dorinta, ceea de a fi happy ever after with a man, La tine ori va fi o iesire de asta din dulap de o sa te vad langa Zavoranca la Capatos ori fucky ever after.

    RăspundețiȘtergere